Handleidingen en documentatie

Deze pagina bevat links naar handleidingen (met tutorials) voor de gratis Audacity geluidseditor. Voor aanvullende hulp, zie de veelgestelde vragen en aanvullende tutorials en tips op de the Audacity-wiki.

Oudere documentatie voor oude versies van Audacity kan hier worden teruggevonden.

Audacity-handleidingen (met tutorials)

De Windows .exe en Mac OS X .dmg installatiebestanden bevatten a een ingebouwde kopie van de handleiding. Klik op Help > Handleiding (in webbrowser) in Audacity om ze te raadplegen.

Aide en Français

Hilfe auf Deutsch