Audacity: Soinu Edizio eta Grabaketa Software Askea

Iragarpen Araudia

Eskuliburuak eta Agiritza

Orrialde honek loturak ditu Audacity audio editatzaile askerarentzako Eskuliburuetara (Ikasgaiekin). Laguntza gehigarrirako, ikusi Sarri Egindako Galderak eta Ikasgaiak gehigarria eta Aholkuak Audacity Wikian.

Audacity-ren bertsio zaharretarako ondorena agiritzak hemen aurkitu daitezke.

Audacity Eskuliburuak (Ikasgaiekin)

Windows .exe eta Mac OS X .dmg ezartzaileek jadanik Eskuliburuaren kopia bat dute barne-eraikita. Sarbidea izateko, klikatu Laguntza > Eskuliburua (web nabigatzailean) Audacity programan.

Aide en Français

Hilfe auf Deutsch