Audacity: Voľne dostupný zvukový editor a rekordér

Pravidlá pre posielanie noviniek

Audacity 1.3: Projekt úspory energie a využívania

Začínajúc verziou 1.3.2, Audacity automaticky ukladá snímky vášho súčasného projektu neustále. Ak Audacity niekedy padne, alebo ak padne celý váš počítač alebo ak vypadne elektrická energia, keď najbližšie spustíte Audacity, upozorní vás že našla neuložený projekt, a vyzve vás na jeho obnovenie.

One common source of confusion with Audacity is that when you open or import an uncompressed file (e.g. WAV or AIFF), Audacity by default saves time and memory by only linking to the file, not copying it. But if you move, rename or delete the original file, your Audacity project will not work anymore. Starting with version 1.3.2, Audacity prompts the first time you save your project, and on exiting, if the project depends on other audio files. If there is a dependency, Audacity gives you the option of copying the required files into the project, making it self-contained.

Späť:Časovač nahrávania Ďalej:Výberový panel

Hlavná téma:Nové vlastnosti v Audacity 1.3